Papirisolering

Loading
loading..

Vi har mange års erfaring med isoleringsarbejde udført med almindeligt mineraluld. Papirisolering er den moderne og miljørigtige metode, når huset skal isoleres. Derfor har vi valgt at tilbyde Thermofloc papirisolering til isoleringsopgaver. Det gør vi under navnet Svendborg Papirisolering.

Thermofloc papirisolering fremstilles af rensorteret avis- og genbrugspapir, der er tilsat miljøvenlige mineralstoffer til konservering og brandbeskyttelse

Intet spild

Isoleringsmaterialet blæses ind med specielt udviklede maskiner. Det medfører, at man eksempelvis kan efterisolere gamle tage uden at tagdækningen skal fjernes og loftsrum uden andre foranstaltninger end en eventuelt hævning af gangbroen. Der er intet spild i form af overskydende materiale, fordi vi blæser præcis den nødvendige mængde materiale, der er nødvendigt. Det er noget, der kan mærkes i budgettet. Der er intet spild, når vi isolerer. Isoleringsmaterialets egenskaber giver et behageligt indeklima.

Sikkerhed for godt arbejde

Når isoleringsopgaven er udført, udstedes en isoleringsattest, der bl.a. omfatter en forsikringspolice fra Tryg forsikring, der dækker op til 20 mill. årligt. Din garanti for veludført isoleringsarbejde.

Få et tilbud uden forpligtelser

Lad det komme an på en prøve. Svendborg Papirisolering tilbyder gratis at vejlede, måle op og give en fornuftig pris på hele processen Kontakt os på telefon 40 45 21 62 eller 62 23 21 62 for at lave en aftale.

Vil du vide mere?

Du kan følge hele processen lige fra genbrug af materialer til udførelsen af isoleringsarbejdet i denne video.

Thermofloc papirisolering er et CE godkendt produkt, der produceres i Østrig af det mere end 85 år gamle firma Thermofloc, som er den største producent af papirisolering i Europa.

Du kan læse meget mere her på Papirisolering Danmarks hjemmeside.

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background